Logo Evi Lambrechts

Klaar voor je
GRATIS FLOW SESSIE?

Inplannen gratis sessie I Evi Lambrechts

HI MOOIE VROUW!

De belangrijkste stap heb je nu alvast gezet, weet je dat?

En de volgende wordt nog leuker. Binnenkort maken we online kennis en vertel ik je alles over het machtige parcours dat we samen gaan afleggen.

Maar first things first. 

Vul je nog even onderstaand formulier in? Dat geeft mij de kans om ons gesprek goed voor te bereiden. Zodra ik je reactie ontvang, neem ik contact met je op om onze FLOW Sessie in te plannen. Het gesprek verloopt via Zoom en duurt ongeveer 45min. Tot snel!

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

“Mijn traject met Evi heeft niet alleen mijn leven veranderd, maar vooral ook mijn manier van denken. Ik voel me goed in mijn vel en blijf met plezier verder werken aan mezelf, zowel mentaal als fysiek.”

CLARA

Review Klara