Logo Evi Lambrechts

Er was eens…

… een jong meisje, boordevol dromen en verlangens. Ze groeide op tot een pittige, ambitieuze vrouw. Ze slaagde er perfect in om haar uitdagende job als topmanager te combineren met een fijn gezinsleven en haar rol als mama van 2 prachtige kinderen.

Tot ze op een dag in de spiegel keek, en schrok. Want de vrouw die terugkeek, dat was zij niet meer.

Je had het al door: dat jonge meisje en die ambitieuze vrouw: that’s me. En dat droomleven was helemaal niet zo picture perfect. Mijn lichaam gaf het eerste signaal; ik kreeg gezondheidsproblemen. Vervolgens kwam een en ander in een stroomversnelling: ik beëindigde mijn relatie, belandde in een stevige fysieke en emotionele breakdown en gaf tenslotte ook mijn ontslag na een 20-jarige carrière als manager.

Het is het beste

Wat me kon overkomen…

Feminine power mentor Evi Lambrechts
Feminine power mentor Evi Lambrechts

Het beste wat me kon overkomen.

Ja, je leest het goed. Want het was de wake-up call die ik nodig had.

Al jaren was ik totaal niet mezelf. Uitgeblust, uit balans en niet lekker in mijn vel. Altijd maar bezig met to do-lijstjes en nooit eens tijd om gewoon te genieten. Ik was volledig vergeten hoe het voelt om in het ‘nu’ te zijn. Vanuit mijn lichaam te leven, en niet vanuit mijn hoofd. Vanuit mijn vrouwelijkheid. Mijn eigen power.

Dus toen ik daar zat, op de bodem van die diepe put, nam ik een belangrijke beslissing. Ik koos voor mezelf. Ik zou terug 100% Evi worden, die bruisende, vrolijke meid van vroeger, met haar dromen en verlangens.

Maar eerst had ik nog heel wat werk voor de boeg. Ik zocht en vond de juiste hulp, ontmoette de meest bijzondere mensen en ik ging aan de slag met mezelf. Op alle mogelijke niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Dag na dag pelde ik de lagen af die me niet meer dienden, zodat die pure, vrouwelijke, energieke Evi weer tevoorschijn kwam.

Het mooiste geschenk, die onverwachte bonus, was het inzicht dat dit me niet zomaar was overkomen. Alles gebeurt met een reden. Die magische switch had me zoveel wijsheid, kennis, inzichten en levenservaring opgeleverd; dat kon en mocht ik onmogelijk voor mezelf houden.

En zo viel het laatste stukje van de puzzel op zijn plaats.

Ik ontdekte mijn missie:

“Vrouwen terug in contact brengen met hun vrouwelijke essentie en hen opnieuw laten ervaren wat het is om 100% vrouw te zijn."

Want het is die foute mix van te veel mannelijke en te weinig vrouwelijke energie die ervoor zorgt dat we ongelukkig, moe en uit balans zijn. Ja, ook jij.

Daarom geef ik alles wat ik tijdens mijn transformatie geleerd en geabsorbeerd heb vandaag door aan jou. Met mijn programma ‘The Essential Woman’ begeleid ik jou tijdens jouw magische switch. Ik ben je gids, je sparringpartner en je safe space, every step of the way.

Want ook jij hebt de mogelijkheid om opnieuw te leven en werken vanuit verbinding met jezelf. Om terug passie, joy en balans te voelen. Je intuïtie te volgen. Je eigen vrouwelijkheid te omarmen.

Het zit allemaal in jou. Je hebt gewoon de juiste spark nodig om dat innerlijk vuur te doen ontvlammen. En die spark, die wil ik graag voor je zijn.

Het feit dat je hier vandaag bent, op mijn website, en mijn woorden leest, is alvast jouw belangrijke eerste stap. De volgende is een vrijblijvend gesprek met mij.

Vraag vandaag nog je gratis FLOW Sessie aan, dan spreken we elkaar snel. Ik kijk er al naar uit.

Liefs,

Evi
x