Logo Evi Lambrechts

Ik wil weer zin in sex… maar Hoe dan!?

… een jong meisje, boordevol dromen en verlangens. Ze groeide op tot een pittige, ambitieuze vrouw. Ze slaagde er perfect in om haar uitdagende job als topmanager te combineren met een fijn gezinsleven en haar rol als mama van 2 prachtige kinderen.

Tot ze op een dag in de spiegel keek, en schrok. Want de vrouw die terugkeek, dat was zij niet meer.

Je had het al door: dat jonge meisje en die ambitieuze vrouw: that’s me. En dat droomleven was helemaal niet zo picture perfect. Mijn lichaam gaf het eerste signaal; ik kreeg gezondheidsproblemen. Vervolgens kwam een en ander in een stroomversnelling: ik beëindigde mijn relatie, belandde in een stevige fysieke en emotionele breakdown en gaf tenslotte ook mijn ontslag na een 20-jarige carrière als manager.

Ja, je leest het goed. Want het was de wake-up call die ik nodig had.

Al jaren was ik totaal niet mezelf. Uitgeblust, uit balans en niet lekker in mijn vel. Altijd maar bezig met to do-lijstjes en nooit eens tijd om gewoon te genieten. Ik was volledig vergeten hoe het voelt om in het ‘nu’ te zijn. Vanuit mijn lichaam te leven, en niet vanuit mijn hoofd. Vanuit mijn vrouwelijkheid. Mijn eigen power.

Dus toen ik daar zat, op de bodem van die diepe put, nam ik een belangrijke beslissing. Ik koos voor mezelf. Ik zou terug 100% Evi worden, die bruisende, vrolijke meid van vroeger, met haar dromen en verlangens.